Personal Training

Personal Training

Wij bieden ook Personal Training aan bij InvictusGym met onze eigen ruime kennis en ervaring. Onze Personal Trainers helpen jou van A t/m Z om jouw doelen te behalen. Daarnaast wordt jouw voeding onder de loep genomen en verwerkt tot een juist schema om zo de juiste resultaten te gaan boeken. Maandelijkse weegmomenten en evaluaties zijn hier onderdeel van. Bij InvictusGym kan je gaan voor basisresultaten, maar ook voor speciale doelen zoals een wedstrijd, fotoshoot, beachbody kweken of voor de mooiste dag van jouw leven, jouw trouwdag!

PT Single.
Alle aandacht voor jou alleen!

Het geven van 1 op 1 training door een Personal Trainer. Jij gaat alleen aan de slag en alle aandacht is voor jou! Ook voor hele specifieke doelen of beperkingen is PT Single een juist advies. Je kan natuurlijk ook eerst inleiden met Single PT en vervolgens later stadium overzetten naar Duo PT.

PT Duo.
Train samen! Bespaar!

Het geven van 1 op 2 training door een Personal Trainer. Je gaat samen aan de slag en worden beide intensief aangestuurd. Dit kan zijn door een partner waarmee je je samen aanmeld bij ons, maar kan ook zijn dat wij de match voor jou maken. Je kan je dus alleen aanmelden op een PT Duo, wij zorgen voor de rest. Vaak lukt het niet iemand mee te krijgen voor een duo uit jou kringen. Wij lossen dit voor jou op, zodat jij dus wel gebruik kan maken van de duo korting. Jullie gaan nml allebei 50% betalen wat neerkomt op een hele mooie korting. Hierdoor wordt het wel vaak haalbaar een tijdje PT te boeken!

Traject of Rittenkaart.

Traject.
Met trajecten bieden we de scherpste tarieven, ook in duo vorm. We hanteren kwartaal & half jaar trajecten. Hierdoor kan je de beste tarieven krijgen. Trajecten kunnen zowel Single als Duo geboekt worden obv Basic 4x, Premium 8x of Excvlusive 12x per maand.

Rittenkaart.
Met rittenkaarten bieden we lokale nette tarieven, maar wel minder voordelig omdat je met een rittenkaart je je niet volledig bindt aan ons. Je kan wat meer spreiden als je niet structureel kunt trainen. Hierdoor ben je wellicht voordeliger uit ivm hogere afwezigheid. Hierdoor wordt het voor diegene dan toch aantrekkelijker wat meer te betalen, maar dan toch geen geld of lessen te verliezen. Met rittenkaarten is alleen PT Single mogelijk.

Bekijk hier de tarieven en pakketten!

Informatie aanvragen

Persoonlijke begeleiding

In de fitnessruimte sturen wij leden aan die behoefte hebben aan hulp. Hiermee geven we eenieder een persoonlijke touch. Indien jij een stap verder wil m.b.t. begeleiding, raden wij aan naast jouw basis abonnement, Personal Training te boeken. Ook is het mogelijk alleen op PT basis te trainen. Op deze wijze leren we jou vaardiger te trainen met meer persoonlijke aandacht en met welke intensiteit jij hoort te trainen. Ook voeding komt uitgebreider ter sprake. Zo zal jij sneller je doelen behalen door middel van onze specifieke hulp, de vaste afspraak en een stok achter de deur.

Voeding

Voeding is 70% van jouw resultaatboeking. Naast de juiste trainingen en intensiteit waarborgen, is voeding en leefstijl een belangrijke factor. Via onze PRO LIDMAATSCHAP (maandelijks €5,- extra) beschik jij over een voedingsapp, waarmee jij jouw inname beheert en controleert. Zo bouwen wij samen met jou, jouw voedingsschema. Vraag jouw PRO aan bij de receptie!

Trainingsschema

Om structuur aan te brengen in jouw trainingen en een trainingsplan, kan jij via die zelfde PRO LIDMAATSCHAP (maandelijks €5,-) heel eenvoudig zelf een schema bouwen en structuur brengen hierin. Ook kunnen wij via deze weg voor jou een schema in je app zetten. Met 3D video's zie je exact hoe je de oefening kan uitvoeren. Heb jij alsnog vragen? Dan zijn wij er ook nog voor jou!

Weegmomenten

Om te monitoren hoe jouw lichaam reageert op jouw voeding en training hebben we de INBODY WEEGSCHAAL in de club staan. Hier is een aparte app aan gekoppeld. Zo meten we jouw gewicht, spiermassa, vetmassa, bmi & fisceraal vet(orgaanvet). Deze waardes bepalen jouw gezondheid en fysiek. Met behulp van de PRO LIDMAATSCHAP kan jij hier ook gebruik van maken.

Leefstijl

Je leefstijl veranderen is noodzakelijk voor het behalen van jouw doelstelling. Je gezondheid naastresultaat is eigenlijk de belangrijkste factor van sporten. Wij geven jou de handsvaten mbt training en voeding. Indien je meer mentale hulp nodig hebt en het lukt je niet om je leefstijl aan te passen, dan kan je terecht bij onze externe Leefstijl Coach Gaby.

Voeding & Supplementen

This image for Image Layouts addon
Wij geven advies over voeding en supplementen.
Deze verkopen wij ook bij ons in de club.
Daarnaast is het mogelijk een verse gemaakte eiwitshake
te bestellen en een maaltijd van Muscle Meals in onze
horeca te nuttigen voor of na werk en voor of na je
sportmoment.
Image
Spiermassa opbouw

Voor spiermassa op te bouwen heb je naast de juiste voeding en training ook extra aanvulling nodig met behulp van supplementen. Vraag om advies!

Cardio

Met cardio wordt de opname versneld, doorbloeding gestimuleerd, maar verliezen we ook andere belangrijke stoffen door zweten bijvoorbeeld. Aanvulling voor herstel is daarom noodzakelijk. Vraag om advies!

Afvallen

Voor een positief afvalproces heb je naast de juiste calorie inname ook aanvulling nodig doordat we minder binnenkrijgen ivm een dieet en dan is aanvulling heel erg belangrijk. Vraag om advies!

Herstel

Voor een goed en snel herstel heb je
naast de juiste voeding en rust aanvulling nodig voor je herstel vlak na je training en gedurende je dag. Vraag om advies!


GYM VERHUUR PT & GROEPSZAAL/DOJO VERHUUR

Wij verhuren onze 150m2 groepsleszaal/dojo per uur voor zelfstandig ondernemers binnen reguliere groepstrainingen, yoga, vechtsporten, vechtkunsten en personal trainingen. Wil je jou eigen klanten helpen, zonder zelf risico te lopen op een geweldige sportlocatie in een super mooie ruime zaal inclusief materialen. Neem dan contact met ons op!

Ook hebben we beneden 500m2 Panatta staan met de nieuwste en meest luxe Evo-& Freeweight line. Wij hebben nog enkele plekken voor externe kwalitatieve Personal Trainers (alleen 1 op 1) voor huur per uur in onze Panatta Gym om eigen klanten te trainen en te coachen. Na een gesprek en diploma/Ervaring Check gesprek, stellen wij jou aan in onze gym PT te mogen geven. Slechts een kleine selectie zal hier exclusief lessen mogen geven. Middels een constructie kunnen we een samenwerkingsverband aangaan!

Navigatie

Openingstijden

Maandag07:00 tot 22:00
Dinsdag07:00 tot 22:00
Woensdag07:00 tot 22:00
Donderdag07:00 tot 22:00
Vrijdag07:00 tot 22:00
Zaterdag08:00 tot 21:00
Zondag08:00 tot 16:00
In 2024 gaat InvictusGym de openingstijden maximaal verlengen!

Contactgegevens

Industrieweg 40
2651 BD Berkel en Rodenrijs

+31 (0)10 7009755
info@invictusgym.nl

KvK 83348131
BTW NL862839087B01