Stable & Fit

Suzanne Brooshooft
Suzanne BrooshooftSportmasseur en personal trainer

Hoi! Ik ben Suzanne Brooshooft en binnen mijn bedrijf Stable & Fit help ik sporters om niet alleen sterker te worden, maar ook soepeler te kunnen bewegen.

In mijn personal trainingen doe ik dit door middel van een slimme aanpak waarin jij niet alleen met 'klassieke' krachttraining aan de slag gaat, maar ook met je mobiliteit. Deze combinatie zorgt voor een beter resultaat én zorgt ervoor dat jij pijnvrij en veilig kunt trainen.In mijn sportmassages doe ik dit door een doelgerichte werkwijze, waarbij ik bij klachten en blessures eerst je gewrichten en spieren rondom de klacht onderzoek en de oorzaak probeer te achterhalen. Zo kan ik de behandeling aanpassen op wat jouw lichaam op dit moment nodig heeft en jou voorzien van een persoonlijk advies.

Het is mijn missie om sporters stabiel en gezond te krijgen en te houden. De afgelopen jaren heb ik veel gewerkt met zwangeren, onlangs bevallen vrouwen en verschillende sporters waaronder ruiters, voetballers en golfers. Ik heb veel ervaring met trainen met klachten en (sluimerende) blessures. Heb jij regelmatig 'pijntjes' in bijvoorbeeld je rug, schouder, heup of knie? Dan is het de hoogste tijd om daar verandering in te brengen. En daarvoor zit je bij mij goed!

Sinds april 2023 ben ik meerdere dagdelen te vinden bij Invictus. Mijn praktijkruimte is op de eerste verdieping. Heb jij een vraag of ben je benieuwd of ik jou kan helpen? Kom als de deur open staat gerust even binnen, schiet me aan op de fitnessvloer of stuur mij een berichtje via 06-15501738 of info@stableandfit.com.

Op mijn website www.stableandfit.com lees je meer over mijn werkwijze. Hier kan je ook jouw afspraak inplannen.

GYM VERHUUR PT & GROEPSZAAL/DOJO VERHUUR

Wij verhuren onze 150m2 groepsleszaal/dojo per uur voor zelfstandig ondernemers binnen reguliere groepstrainingen, yoga, vechtsporten, vechtkunsten en personal trainingen. Wil je jou eigen klanten helpen, zonder zelf risico te lopen op een geweldige sportlocatie in een super mooie ruime zaal inclusief materialen. Neem dan contact met ons op!

Ook hebben we beneden 500m2 Panatta staan met de nieuwste en meest luxe Evo-& Freeweight line. Wij hebben nog enkele plekken voor externe kwalitatieve Personal Trainers (alleen 1 op 1) voor huur per uur in onze Panatta Gym om eigen klanten te trainen en te coachen. Na een gesprek en diploma/Ervaring Check gesprek, stellen wij jou aan in onze gym PT te mogen geven. Slechts een kleine selectie zal hier exclusief lessen mogen geven. Middels een constructie kunnen we een samenwerkingsverband aangaan!

Navigatie

Openingstijden

Maandag07:00 tot 22:00
Dinsdag07:00 tot 22:00
Woensdag07:00 tot 22:00
Donderdag07:00 tot 22:00
Vrijdag07:00 tot 22:00
Zaterdag08:00 tot 21:00
Zondag08:00 tot 16:00
In 2024 gaat InvictusGym de openingstijden maximaal verlengen!

Contactgegevens

Industrieweg 40
2651 BD Berkel en Rodenrijs

+31 (0)10 7009755
info@invictusgym.nl

KvK 83348131
BTW NL862839087B01