Over ons

We zijn een team van gecertificeerde trainers en personal trainers. Wij bieden diverse trainingen aan, afhankelijk van leeftijd en doelstelling. Ons team is erg enthousiast, sociaal en hulpvaardig in de fitnessruimte. Wij staan voor een ieder klaar en vragen kan altijd. Daarnaast sturen wij algemeen aan, dus als jij bij ons komt sporten, word jij niet aan jouw lot overgelaten. Ons team helpt jou met het vinden van jouw weg!

Image

Persoonlijke begeleiding

In de fitnessruimte sturen wij leden aan die behoefte hebben aan hulp. Hiermee geven we eenieder een persoonlijke touch. Indien jij een stap verder wil m.b.t. begeleiding, raden wij aan naast jouw basis abonnement, Personal Training te boeken. Ook is het mogelijk alleen op PT basis te trainen. Op deze wijze leren we jou vaardiger te trainen met meer persoonlijke aandacht en met welke intensiteit jij hoort te trainen. Ook voeding komt uitgebreider ter sprake. Zo zal jij sneller je doelen behalen door middel van onze specifieke hulp, de vaste afspraak en een stok achter de deur.

Voeding

Voeding is 70% van jouw resultaatboeking. Naast de juiste trainingen en intensiteit waarborgen, is voeding en leefstijl een belangrijke factor. Via onze PRO LIDMAATSCHAP (maandelijks €5,- extra) beschik jij over een voedingsapp, waarmee jij jouw inname beheert en controleert. Zo bouwen wij samen met jou, jouw voedingsschema. Vraag jouw PRO aan bij de receptie!

Trainingsschema

Om structuur aan te brengen in jouw trainingen en een trainingsplan, kan jij via die zelfde PRO LIDMAATSCHAP (maandelijks €5,-) heel eenvoudig zelf een schema bouwen en structuur brengen hierin. Ook kunnen wij via deze weg voor jou een schema in je app zetten. Met 3D video's zie je exact hoe je de oefening kan uitvoeren. Heb jij alsnog vragen? Dan zijn wij er ook nog voor jou!

Weegmomenten

Om te monitoren hoe jouw lichaam reageert op jouw voeding en training hebben we de INBODY WEEGSCHAAL in de club staan. Hier is een aparte app aan gekoppeld. Zo meten we jouw gewicht, spiermassa, vetmassa, bmi & fisceraal vet(orgaanvet). Deze waardes bepalen jouw gezondheid en fysiek. Met behulp van de PRO LIDMAATSCHAP kan jij hier ook gebruik van maken.

Leefstijl

Je leefstijl veranderen is noodzakelijk voor het behalen van jouw doelstelling. Je gezondheid naastresultaat is eigenlijk de belangrijkste factor van sporten. Wij geven jou de handsvaten mbt training en voeding. Indien je meer mentale hulp nodig hebt en het lukt je niet om je leefstijl aan te passen, dan kan je terecht bij onze externe Leefstijl Coach Gaby.

Voeding & Supplementen

This image for Image Layouts addon
Wij geven advies over voeding en supplementen.
Deze verkopen wij ook bij ons in de club.
Daarnaast is het mogelijk een verse gemaakte eiwitshake
te bestellen en een maaltijd van Muscle Meals in onze
horeca te nuttigen voor of na werk en voor of na je
sportmoment.
Image
Spiermassa opbouw

Voor spiermassa op te bouwen heb je naast de juiste voeding en training ook extra aanvulling nodig met behulp van supplementen. Vraag om advies!

Cardio

Met cardio wordt de opname versneld, doorbloeding gestimuleerd, maar verliezen we ook andere belangrijke stoffen door zweten bijvoorbeeld. Aanvulling voor herstel is daarom noodzakelijk. Vraag om advies!

Afvallen

Voor een positief afvalproces heb je naast de juiste calorie inname ook aanvulling nodig doordat we minder binnenkrijgen ivm een dieet en dan is aanvulling heel erg belangrijk. Vraag om advies!

Herstel

Voor een goed en snel herstel heb je
naast de juiste voeding en rust aanvulling nodig voor je herstel vlak na je training en gedurende je dag. Vraag om advies!


GYM VERHUUR PT & GROEPSZAAL/DOJO VERHUUR

Wij verhuren onze 150m2 groepsleszaal/dojo per uur voor zelfstandig ondernemers binnen reguliere groepstrainingen, yoga, vechtsporten, vechtkunsten en personal trainingen. Wil je jou eigen klanten helpen, zonder zelf risico te lopen op een geweldige sportlocatie in een super mooie ruime zaal inclusief materialen. Neem dan contact met ons op!

Ook hebben we beneden 500m2 Panatta staan met de nieuwste en meest luxe Evo-& Freeweight line. Wij hebben nog enkele plekken voor externe kwalitatieve Personal Trainers (alleen 1 op 1) voor huur per uur in onze Panatta Gym om eigen klanten te trainen en te coachen. Na een gesprek en diploma/Ervaring Check gesprek, stellen wij jou aan in onze gym PT te mogen geven. Slechts een kleine selectie zal hier exclusief lessen mogen geven. Middels een constructie kunnen we een samenwerkingsverband aangaan!

Navigatie

Openingstijden

Maandag07:00 tot 22:00
Dinsdag07:00 tot 22:00
Woensdag07:00 tot 22:00
Donderdag07:00 tot 22:00
Vrijdag07:00 tot 22:00
Zaterdag08:00 tot 21:00
Zondag08:00 tot 16:00
In 2024 gaat InvictusGym de openingstijden maximaal verlengen!

Contactgegevens

Industrieweg 40
2651 BD Berkel en Rodenrijs

+31 (0)10 7009755
info@invictusgym.nl

KvK 83348131
BTW NL862839087B01