Sportaanbod

Bij InvictusGym bieden wij Fitness, Groepstrainingen, Vechtsporten, Personal Training, Coaching, Seminars & Cursussen aan. Om hierin te slagen en veiligheid te garanderen werken wij met gecertificeerd personeel. Al onze trainers zijn minimaal CIOS, Sport & Bewegen, Fitvak A/B en BHV gecertificeerd. Zowel jij als jouw kinderen trainen in een fijne, stabiele en veilige omgeving.

Verderop lichten wij exact toe welke fitness en groepstrainingen wij aanbieden. De trainers van Team InvictusGym staan voor jou klaar om jou te trainen, te motiveren en te adviseren! Een nieuwe prikkel, een nieuw
begin van een mooi concept.

Naast de reguliere abonnementen bieden we ook een PRO LIDMAATSCHAP aan. Dit bestaat o.a. uit een Inbody Weegschaal, een Coachingstool, een FoodApp, diverse Online Trainingsschema's en de optie zelf je trainingsschema's te maken en je calorieen en macro's obv je doelstelling zelf uit te rekenen en deze in de food app te verwerken. Hierdoor krijg jij volledig controle over het behalen van jou doelen. Dit is precies dat stukje extra wat wij als sportschool bieden icm fysieke hulp in de zaal zelf met de beste en nieuwste Panatta Equipment, de Ferrari onder de krachttoestellen.

Wil je een stapje verder kan je Personal Training boeken en hulp krijgen in motivatie, voeding, intensiteit trainingen. Zie PT als een investering in je zelf, zodat je erna zelf volledig met onze app alles kan uitwerken om zo jou doel te behalen.

Onze sportschool is uitgerust met de beste en nieuwste Panatta Equipment, nml de Evo Line combi Freeweight Line met luxe afwerking zoals rode biezen, rode doorgestikte naden, luxe zitjes en onze naam op de zijkant van onze equipment.

Panatta staat bekend om het ergonomische door ontwikkelen van apparatuur. Zij blijven door ontwikkelen met de laatste nieuwtjes en onze Panatta apparatuur zorgt dus voor een maximale Mind-MUSCLE connection, om hypertrofie zo goed mogelijk te stimuleren. Je kan het eigenlijk bijna niet meer fout doen en je wordt eaxct op de juiste manier gepositioneerd!

Image

GYM VERHUUR PT & GROEPSZAAL/DOJO VERHUUR

Wij verhuren onze 150m2 groepsleszaal/dojo per uur voor zelfstandig ondernemers binnen reguliere groepstrainingen, yoga, vechtsporten, vechtkunsten en personal trainingen. Wil je jou eigen klanten helpen, zonder zelf risico te lopen op een geweldige sportlocatie in een super mooie ruime zaal inclusief materialen. Neem dan contact met ons op!

Ook hebben we beneden 500m2 Panatta staan met de nieuwste en meest luxe Evo-& Freeweight line. Wij hebben nog enkele plekken voor externe kwalitatieve Personal Trainers (alleen 1 op 1) voor huur per uur in onze Panatta Gym om eigen klanten te trainen en te coachen. Na een gesprek en diploma/Ervaring Check gesprek, stellen wij jou aan in onze gym PT te mogen geven. Slechts een kleine selectie zal hier exclusief lessen mogen geven. Middels een constructie kunnen we een samenwerkingsverband aangaan!

Navigatie

Openingstijden

Maandag07:00 tot 22:00
Dinsdag07:00 tot 22:00
Woensdag07:00 tot 22:00
Donderdag07:00 tot 22:00
Vrijdag07:00 tot 22:00
Zaterdag08:00 tot 21:00
Zondag08:00 tot 16:00
In 2024 gaat InvictusGym de openingstijden maximaal verlengen!

Contactgegevens

Industrieweg 40
2651 BD Berkel en Rodenrijs

+31 (0)10 7009755
info@invictusgym.nl

KvK 83348131
BTW NL862839087B01